KERAMISK COATING


Keramisk coating er uden sammenligning den bedste beskyttelse, du kan give din bil - uanset om bilen er fabriksny eller brugt. Keramisk coating er en videreudvikling af lakforsegling og voks. Den er ca. 100 gange tykkere, og kan dermed modstå meget mere.


Coatingen er en flydende væske, som påføres din bil. Væsken laver en kemisk reaktion med klarlakken, hvilket får dem til at binde sig sammen og danne et beskyttende lag. 


Keramisk coating beskytter bl.a. mod: 

  • Fugleklatter 
  • Nedfald 
  • Falmning/oxidering 
  • Skidt og snavs
  • Minimere risikoen for vaskeridser


Coatingen holder lakken glansfuld og hydrofobisk (vandet perler af), og skidt og snavs har sværere ved at sætte sig fast, og dermed vil lakken være nem at vedligeholde fremover. 


En af de mange andre fordele ved coating er, at i løbet af en bils levetid, vil den få en masse mikroskobiske "huller" i lakken. I disse huller vil der sætte sig skidt, og i værste tilfælde kan det udvikle sig til rust. En coating går ind og udfylder disse huller, så der ikke længere er samme risiko for rust, og hvis coatingen laves fra bilen er ny, forebygger man allerede der risikoen for, at hullerne opstår. 


CERTIFICERET CARPRO DETAILER


Som certificeret CarPro detailer, har jeg mulighed for at tilbyde en af markedets mest eklusive coatings - CarPro CQuartz Finest Reserve, som har en holdbarhed op til 10 år. Det er meget få, som bliver tilbudt denne certificering, men Hesselager Biloleje er en af de få - og de eneste på Fyn.


Udover CarPro CQuartz Finest Reserve, har jeg som certificeret detailer også mulighed for at tilbyde CarPro CQuartz Professional, som har en holdbarhed op til 4 år.


Certificeringen betyder også for dig som kunde, at du altid er garanteret en professionel behandling og et kvalitetsbevidst resultat, hvor der er kræset for detaljerne.